‘AK Parti olarak hedefimiz büyüktür’

Beraberinde Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve Merkez İlçe Başkanı Yusuf Bülbül ile esnaf ziyaretinde bulunan Milletvekili Ziver Özdemir, yerel seçimlerde destek istedi.

Gündem Yayın: 17 Mart 2019 - Pazar - Güncelleme: 17.03.2019 16:09:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Beraberinde Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin AK Parti İl Başkanı Akif Gür ve Merkez İlçe Başkanı Yusuf Bülbül ile esnaf ziyaretinde bulunan Milletvekili Ziver Özdemir, yerel seçimlerde destek istedi. Ziyaretlerinde AK Parti hükümetleri döneminde yapılan yatırımları anlatan Özdemir, partisi için destek istedi. AK Parti'nin her zamankinden daha fazla güçlü olduğunu aktaran Özdemir, şunları kaydetti :"Bizim her zaman AK Parti olarak hedefimiz büyüktür. AK Parti'nin ülkeye kazandırdıklarını yazmaya kalksak sayfalar tutar. AK Parti iktidarının bu hizmetleri yapmasındaki ana gerekçelerin başında milletimizden aldığı güç geliyor. Türkiye 2001 yılına göre çok demokratik ve müreffeh bir ülkedir. İnsanları 2001 yılına göre çok daha mutludur. Birçok ülkenin hayal edemediği, anlam veremediği bu gelişmenin sebebi Cumhurbaşkanımızın feraseti ve dik duruşudur. Hayatımda yaptığım en güzel işlerden birisi AK Parti'de olmak, her kademesinde görev almaktır. AK Parti, Batman ve Türkiye'de bugüne kadar olduğundan daha fazla güçlüdür. 31 Marta milletimizin vereceği desteğe güveniyor, şimdiden teşekkür ediyorum."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.