AK PARTİ KONGREYE HAZIR

21 Kasım Cumartesi günü 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan AK Parti Batman 7. Olağan kongresine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Siyaset Yayın: 19 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 19.11.2020 20:56:36
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

21 Kasım Cumartesi günü 19 Mayıs   Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan AK Parti Batman 7. Olağan kongresine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. AK Parti İl Başkanı Av. A. Akif Gür ve ekibi yeni yönetim için şuana kadar yaklaşık 450 isim üzerinde değerlendirme yaptı. Direk veya dolaylı olarak  yaklaşık 750 kişi Başkan Gür'ün yeni yönetiminde yer almak için Başkan Gür'e teklifte bulundu. Bir çok isim ile yüzyüze görüşmeler yapan Gür, görüşmelerini kongrenin son gününe kadar devam ettirecek. Yeni yönetimine tecrübeli, halk arasında sevilen sayılan yeni yüzlere yer vereceği belirten Gür, Türkiye'nin her yerinde AK Parti'ye  büyük bir teveccühün olduğuna dikkati çekti. Gür, "AK Parti ailesi çok büyük bir aile olmasının yanında, tüm dünya mazlumlarının tek umut kaynağı konumundadır. Eğitim, ulaşım, sağlık, tarım, dış politikada ki büyük hedefler gibi birçok konuda çığır açan AK Parti, bundan sonraki çıtasını 2023, 2071 gibi yıllara yayarak en yükseklere çıkarmanın hedefindedir. İşte AK Parti Batman  Teşkilatı olarak bizler tüm bu hususları göz önünde bulundurarak, yelpazemizi geniş tutup AK davaya gönül vermiş ve AK Parti’de yer almak isteyen her vatandaşımızı dinleyip amaç ve hedeflerini öğrenmek istiyoruz. İnşallah bu çerçevelere dikkat ederek 5 ilçemize de hitap edebilecek il yönetim kurulunu oluşturacağız” dedi. İl kongresinin Cumartesi  günü öğle 12'de 19 Mayıs Kapalı spor salonunda   yapılacağını belirten Gür, vatandaşları kongreye davet etti. Öte yandan yapılacak olan kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 27. dönem Konya Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdullah Ağralı, 27. Dönem Kocaeli Milletvekili Batman İl Koordinatörü Cemil Yaman ve Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörlerinden 26. Dönem Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal katılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.