AK PARTİ ADAYLARI BASINLA BULUŞTU

24 Haziran da yapılacak olan erken genel seçimde Batman AK Partiden adaylıkları kesinleşen Ziver Özdemir, Murat Güneştekin, Mehmet Şat, Murat Çiçek, Ayla Işık Pazar günü Sofram Lokantasında verdikleri bir iftar yemeğiyle basınla bir araya geldiler.

Yayın: 28 Mayıs 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 28.05.2018 13:58:31
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

İftar saatinden önce bir açıklama yapan adaylardan Ziver Özdemir” 24 Haziran seçimleri nedeniyle sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz ve davetimize icabet ettiğiniz içinde ayrıca teşekkür ediyoruz.” Seçimden çok umutlu olduklarını ve beklentilerinin de 5-0 olduğunu belirten Özdemir daha sonra basın mensuplarının sorduğu sorulara yanıt verdi. Murat Güneştekin de partilerinin bu seçimden de zaferle çıkacağını, ve ülkeye daha çok hizmet vereceğini söyledi. Mehmet Şat ’da seçimin demokratik bir şekilde geçmesi dileğinde bulunarak tüm siyasi partilere başarı dileklerini sundu. Ayla Işık da seçimin huzur ve güven içinde geçmesini dilediklerini ifade ettiler. Toplantı daha sonra verilen iftar yemeği ile sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.