Ak Parti 1 Mayıs’ta işçilerleydi

Ak Parti Batman İl Başkanı Mustafa Bilgin ve il yönetimi 1 Mayıs işçi bayramı nedeniyle geri dönüşüm tesislerinde çalışan işçileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Siyaset Yayın: 02 Mayıs 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 02.05.2018 06:10:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ak Parti, 1 Mayıs işçi bayramında emekçinin yanında oldu. İşçi bayramı nedeniyle geri dönüşüm ve entegre tesisinde çalışan emekçileri ziyaret eden  Ak Parti il Başkanı Mustafa Bilgin yaptığı açıklamada, “1 Mayıs ülkemizde de ilk kez Ak Parti hükümetinin attığı adımla ‘emek ve dayanışma günü’ olarak kabul edilmiş ve resmi tatil ilan edilmiştir. Hükümetimizin attığı olumlu adım sadece 1 Mayıs’ın ’resmi tatil’ ilan edilmesi değildir. Demokratikleşmenin, bireysel hak ve özgürlüklerin genişletilmesidir. 1 Mayıslar, insanlarımızı tedirgin eden değil, bahara girerken, insanların eşiyle, çocuğuyla hep beraber bayram havasında kutlayacağı bir gün olarak anılmalıdır. 1 Mayıs, kavganın, şiddetin, çatışmanın günü değil, birliğin, dayanışmanın, mücadelenin, demokrasinin, barışın, kardeşliğin ve baharın günü olmalıdır. Demokrasimizin güçlenmesi, örgütlü toplumun büyümesi için atılan bu adım geleceğimiz için çok önemli tarihi bir adımdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çalışanlarımızın ve işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının artmasına vesile olacak, huzur dolu nice 1 Mayıslar diliyorum" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.