Ailelerle aşı görüşmesi

Çocuklarına aşı yaptırmayı reddeden Kozluk Oyuktaş ve Kahveci köylerindeki vatandaşların ikna edilmesi için ziyaret gerçekleştirildi.

Sağlık Yayın: 25 Aralık 2018 - Salı - Güncelleme: 25.12.2018 15:19:29
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Çocuklarına aşı yaptırmayı reddeden Kozluk Oyuktaş ve Kahveci köylerindeki vatandaşların ikna edilmesi için ziyaret gerçekleştirildi. 2018-2019 eğitim öğretim yılında yapılması gereken okul aşılamaları kapsamında Kozluk İlçesi Kahveci Köyünde 15, Oyuktaş köyünde de 24 çocuk ailelerinin aşı reddi nedeniyle aşılanamadı. Bu nedenle Halk Sağlığı Başkanı Dr. Mehmet Uğur Karabat, Şube Müdürleri ve Toplum Sağlığı Merkezi çalışanları tarafından çocuklarına aşı yapılmasını reddeden vatandaşlar ve köyün ileri gelenleri ziyaret edildi. Köy muhtarı, imam ve öğretmenleriyle görüşülerek aşıyı reddeden ailelerin ikna edilmesi konusunda destek alındı. Kozluk Toplum Sağlığı Merkezi Ekipleri tarafından köydeki vatandaşlara aşı, aşılamanın önemi ve aşı  ile korunabilir hastalıklar hakkında eğitim verilmesi planlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.