Aday Adaylık başvuru süresi uzatıldı

31 Mart 2019 Günü yapılacak yerel seçimlerin için Halkların Demokratik Partisi’nin başvuru süresi 12 Aralık Çarşamba gününe kadar uzatıldı.

Yaşam Yayın: 06 Aralık 2018 - Perşembe - Güncelleme: 06.12.2018 19:07:07
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
Google News

 HDP’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Bilindiği gibi 20 Kasım tarihinde başlayan başvuru süreci 5 Aralık günü sona ermişti. Ancak gelen yoğun talepler üzerine ve başvuru süresinin son günlerinde yaşanan olağan üstü yoğunluktan dolayı genel merkezimizde toplanan MYK'mız başvuru süresini 12 Aralık Çarşamba gününe kadar uzatma kararı aldı. Bizlerde HDP Batman İl Örgütü olarak saygı değer halkımıza yerel yönetimlerde söz sahibi olabilmek için, halkın iradesini gasp eden kayyum anlayışının saltanatına son vermek için herkesi başvuru yapmaya davet ediyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.