ADANALI GENÇLER AĞIRLANDI

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organize ettiği "Biz Anadolu'yuz" projesi kapsamında Adanalı gençler Batman’daydı.

Yaşam Yayın: 03 Kasım 2019 - Pazar - Güncelleme: 03.11.2019 16:53:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organize ettiği "Biz Anadolu'yuz" projesi kapsamında Adanalı gençler Batman’daydı. "Biz Anadolu'yuz" projesi kapsamında Batman'a gezmeye gelen Adanalı gençler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ağırlandı. 15 yaş altı 50 bin çocuğun Türkiye'nin farklı şehirlerini ziyaret etmeleri sağlanarak, çocuklar arasındaki kardeşlik ruhu ve bilincinin geliştirilmesi amaçlanan projede, Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 40 genci 3 gün boyunca gezdirdi. Türkiye'nin farklı illerinden gençleri ağırlamaya devam edeceklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk,  iller arası kardeşlik köprüsünün kurulması ve ortak kültürel değerlerin paylaşılmasının hedeflendiğini söyledi. İl Müdürü Özperk yaptığı açıklamada; “Adana’dan gelen 40 gencimiz 3 gün boyunca Antik Kent Hasankeyf’i ve müzesini gezdiler. Ardından sular altında kalacak olan Suçeken köyü ve karakolunu ziyaret ederek oradaki öğrenci ve askerlerle bir araya geldiler.  Esnaf ve şehit aileleri ziyaretlerinin ardından gençlerimiz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde yatan çocukları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini aktardılar. Adanalı genç misafirlerimiz 3 gün boyunca Batman’ı ve ilçelerimizi gezdirerek yakından ilgilendik” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.