Adalet Bakanı Gül, Batman'daydı

AK Parti Batman İl Başkanlığı’nın Merkez Seçim Lokali açılışı ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Batman’a gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Batman Adliyesi’nde Cumhuriyet Başsavcısını ziyaret etti.

Gündem Yayın: 06 Mart 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2019 19:02:34
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

AK Parti Batman İl Başkanlığı’nın Merkez Seçim Lokali açılışı ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Batman’a gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Batman Adliyesi’nde Cumhuriyet Başsavcısını ziyaret etti.

Adalet Bakanı Gül Batman Adliyesi çıkışında yaptığı konuşmasında, “Yargı içerisine nüfuz olmuş şebekeler, cübbeleri içerisine gizledikleri örgüt mensubiyetini 15 Temmuz sonrasında hesabını vermektedirler. Yargıdan bunlar temizlendikçe yargı Türk Milletine hizmet eden hale her geçen gün daha da hızlı bir şekilde gelmektedir.” dedi. Batman Adliyesi’nde gelişinde Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede ve adliye personeli tarafından karşılanan Bakan Gül, daha sonra adliye binasına geçti. Ziyaret sırasında Bakan Gül’e AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman Valisi Hulusi Şahin, AK Parti Belediye Başkan Adayı Murat Güneştekin ve AK Parti İl Başkanı Akif Gür eşlik etti.

'Reformlara hız verdik'

Batman Adliyesi çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Adliyenin kapısından giren vatandaşımız adalet ve hakkaniyet dolu duyguyla çıkması bizim temel yaklaşımımız. Bizim burada özellikle yargı içerisinde örgütlenmiş terör şebekeleri ayıklandıkça daha da yargı kendi itibarına elbette kavuşmaktadır. Her geçen gün bunun sonuçlarını görmekteyiz. Daha önce yargı içerisine nüfuz olmuş şebekeler, cübbeleri içerisine gizledikleri örgüt mensubiyetini 15 Temmuz sonrasında hesabını vermektedirler. Yargıdan bunlar temizlendikçe yargı Türk Milletine hizmet eden hale her geçen gün daha da hızlı bir şekilde gelmektedir. O yüzden reformlarımıza hız verdik. Önümüzdeki dönemde bunun meyvelerini daha hızlı göreceğiz." dedi. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Batman Adliyesi’nden ayrıldıktan sonra AK Parti Batman İl Başkanlığı’nın seçim lokali açılışına geçti.

'Bizi hiç kimse ayıramaz'

AK Parti Batman merkez lokal açılışına katılan Gül," Bizler Ak Parti olarak Batmanlı hemşerilerimizden çok güçlü bir destek istiyoruz. Bizler Yunus Emre diliyle, Ahmedi Hani diliyle, Selahaddin Eyyubi ile Alpaslan ile bin yıl et ile tırnak gibi bir arada olmuş bir milletiz. Bizi hiç kimse ayıramaz. Hiç kimse beraberliğimizi, birliğimizi, kardeşliğimizi bozamaz" dedi.

' Bizim derdimiz particilik değil '
Türkiye’de 31 Mart seçimlerine doğru gidildiğini hatırlatan Gül, "2002 öncesi Ak Parti yoktu, 2000 de AK Parti yoktu, 90’larda Ak Parti yoktu, faili meçhuller vardı. İnsana tepeden bakan bir devlet anlayışı vardı. Baskı vardı, asimilasyon, ret politikaları vardı. Bizim derdimiz Türkiye’de tüm kardeşlerimizin birliği, dirliğidir ve beraberliğidir. Bu ülkeyi diz çöktürmek isteyenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Bizim derdimiz particilik değil, memleket meselesidir, Batman’dır, Batman’ı daha fazla büyütmektir. Sizler 31 Mart’ta Murat Başkanı işbaşına getirdiğinizde hükümet her zaman arkanızda olmaya devam edecektir” diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.