Acil durum tedbirleri görüşüldü

2018-2019 Yılı Kış Tedbirleri Koordinasyon toplantısı Vali Hulusi Şahin Başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Yaşam Yayın: 06 Aralık 2018 - Perşembe - Güncelleme: 06.12.2018 18:59:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Toplantıya, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Vali Yardımcısı Metin Demirel, Hasankeyf Kaymakamı Haluk Koç, Kozluk Kaymakamı Osman Bilici, Beşiri Kaymakamı Mustafa Maslak, Gercüş Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Sason Kaymakamı Abdullah Özadalı , İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar ve ilgili kamu kurum kuruluşların yöneticileri katıldı. Kış mevsiminde il merkezi, ilçe ve köylerde doğabilecek aksaklıkları önlemek ve doğal afetlere karşı yürütülecek çalışmaların ele alındığı toplantıda, trafik güvenliğine yönelik olumsuzluklar, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması, yerleşim yerlerinde alınacak tedbirler, denetimde görevli personel ve ekip araçlarının yapacağı iş ve işlemler, karayolu işaretlemeleri, bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından titizlikle takip edilmesi ve uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi, kış mevsimi süresince alınması gereken bütün tedbirlerin planlanması ile ilgili konular görüşüldü. Toplantıda, kış lastiği kullanma  zorunluluğu ile ilgili usul ve esaslar hakkındaki tebliğ gereğince, Batman’da 15.12.2018 ile 01.04.2019 tarihleri arasında  kış lastiği uygulaması zorunluluğu kararlaştırıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.