Açık hava sinema geceleri devam ediyor

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Açık Hava Sinema Geceleri programı çerçevesinde Jiyan Park’ta yaptığı film gösterimiyle vatandaşlara eşsiz bir sinema deneyimi yaşattı.

Yaşam Yayın: 04 Ağustos 2019 - Pazar - Güncelleme: 04.08.2019 16:14:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Açık Hava Sinema Geceleri programı çerçevesinde Jiyan Park’ta yaptığı film gösterimiyle vatandaşlara eşsiz bir sinema deneyimi yaşattı. Jiyan Park’ta yapılan açık hava sinema gösterimini Belediye Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir ve Belediye Başkan Yardımcısı Şehriban Aydın ile aileleriyle parka gelen vatandaşlar severek takip etti. Batman’ın bütün mahallelerini kapsayacak şekilde her gün farklı bir film gösterimiyle vatandaşlara parklarda açık hava sinema deneyimi yaşatan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Jiyan Park’ta düzenlediği ‘Vizontele’ film gösterimiyle vatandaşların beğenisini topladı. Açık Hava Sinema Günleri programı 5 Ağustos Pazartesi saat 21.00’da Edip Solmaz Halkevinde ‘Jasper’ 7 Ağustos Çarşamba Akşamı saat 21.00’da Mele Evdilaye Tımoqi Parkında ‘Beynelmilel’,  9 Ağustos Cuma saat 21.00 Kuyubaşı TOKİ Parkında ‘Pinokyo’ film gösterimleri ile devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.