AB’den Kartal’a iki birincilik ödülü

Merkezi Danimarka’nın Kopenhag şehrinde bulunan Avrupa Çevre Ajansının (AÇA) “Su” ile ilgili yapılan fotoğraf yarışmasında Batmanlı Fotoğraf Sanatçısı Orhan Kartal iki birincilik ödülü aldı.

Yaşam Yayın: 05 Kasım 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 05.11.2018 14:16:54
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Yarışmada hem jüri tarafından hem de halk oylaması sonucunda bir ilk yaşandı. İki birincilik alan Batman İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Şefi Batmanlı fotoğraf sanatçısı Orhan Kartal, “Ülkem adına bu yarışmayı kazanmak ve Batman’ın adını yurtdışında duyurmak benim için onur verici bir duygudur. Amacım suyun ne kadar önemli olduğunu vurgulamak ve bunu fotoğraf sanatıyla dile getirerek, aynı zamanda insanlara fotoğraf sevgisini aşılatmaktı. Halk oylaması süresince bana oy veren Avrupa ülkeleri vatandaşları, Sosyal medya arkadaşları ile yakın çevremde bulunan iş arkadaşlarımın yansıra en büyük payı olan aileme; eşime, kızıma, oğluma ve kardeşlerime tekrar tekrar teşekkürü borç bilirim” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.