7 Çocuk annesi yaşam mücadelesi veriyor

Batman'da eşi sağlık sorunları nedeni ile çalışamayan 7 çocuk annesi Hülya gezici, yokluk içinde yaşam mücadelesi veriyor.

Gündem Yayın: 06 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.07.2020 16:24:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman'da eşi sağlık sorunları nedeni ile çalışamayan 7 çocuk annesi Hülya gezici, yokluk içinde yaşam mücadelesi veriyor.  Batman merkez Huzur Mahallesinde yaşayan 7 çocuk annesi Hülya Gezici, eşinin rahatsızlığı nedeni ile çalışamaz duruma gelmesinin ardından zor günler geçirmeye başladı. Bakıma muhtaç çocukları olduğu için kendisi de çalışamayan Gezici, komşularının gönderdiği yiyeceklerle yaşama tutunmaya çalışıyor. Çocuklarından 3'ünü maddi imkansızlıklar nedeni ile sünnet bile ettiremeyen Gezici, yetkililerden kendilerine yardım etmelerini istedi. Gezici, "9 kişilik bir aileyiz. Eşim kalp ve kolesterol hastası çalışamıyor. Eskiden çalışıyordu evimizi geçindiriyordu. Evimin hali içler acısı bir durumda, yaşam mücadelesi veriyoruz. 3 erkek çocuğum halen sünnet olamamış. Evimde hiçbir akşam yemek pişmiyor, komşular bana yardım ediyor. Hiçbir yardım almıyoruz. Kirada oturuyorum. Eskiden eşim karton toplayıp satıyordu kiramızı ödüyorduk ama çalışmadığı için kiramızı bile ödeyemiyoruz. Çocuklarım da diğer çocuklar gibi güzel kıyafetler giymek istiyor. Yırtık ayakkabılar, yırtık elbiselerle yaşam mücadelesi veriyoruz" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.