61 Yangına anında müdahale ettiler

Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü 27 Mayıs–9 Haziran tarihleri arasında 61 yangına müdahale ederek can ve mal kaybını önlemeye çalıştı.

Gündem Yayın: 12 Haziran 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 12.06.2019 16:06:13
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü 27 Mayıs–9 Haziran tarihleri arasında 61 yangına müdahale ederek can ve mal kaybını önlemeye çalıştı. 27 Mayıs–9 Haziran tarihleri arasında Batman ve merkeze bağlı yerlerde vuku bulan 10 anız yangının yanı sıra toplamda 61 yangına müdahale eden ekiplerimiz, zarar ve ziyanın büyümesini önledi. Havaların ısınmasıyla birlikte yangın ihtimalinin artması üzerine gerekli tedbirleri alan İtfaiye Müdürlüğümüze bağlı ekipler 7/24 hazır kıta bekliyor. Yangınların yanı sıra ev ve araç içinde mahsur kalanlara da yardımcı olan itfaiye ekipleri bu konuda vatandaşlardan gelen çağrılara anında cevap veriyor. Ekiplerimiz; evinde ve araç içinde mahsur kalan 33 vatandaşın kurtarılmasını sağladı. Söz konusu tarihler arasında meydana gelen 6 trafik kazasına müdahale eden ekiplerimiz, hayvan kurtarmaya yönelik 7 vakaya müdahil oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.