5 Bin 452 çocuk Yaz spor kurslarından faydalanıyor

Batman Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından hazırlanan 11 branştaki Yaz kurslarında 5 bin 452 kursiyer spor yapma fırsatı buluyor.

Sağlık Yayın: 07 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 07.08.2019 12:06:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

5 bin 452 çocuk, 11 ayrı dalda açılan kurslarda usta antrenörler nezaretinde spor yapıp yeteneklerini ortaya çıkaracak eğitimler alıyor. Batman Belediyesi Spor kompleksi ve Aydın Konak Spor Tesislerinde yapılan; yüzme, basketbol, voleybol, muay thai, kort tenisi, atletizm, badminton, hentbol, güreş, futbol ve jimnastik olmak üzere 11 ayrı branşta yaz spor kursu eğitimi için Batman Belediye Yaz Spor Kurslarına toplamda 2842 erkek, 2610 kız kursiyer olmak üzere 5 bin 452 çocuk kayıt yaptırdı. Farklı yaş kategorilerinde kız ve erkek olarak ayrı ayrı oluşturulan gruplarda haftanın altı günü 11ayrı branşta spor eğitimi alan gençler yeteneklerini geliştirmenin yanında spor yapma imkanı da buluyor. Farklı kurum ve kuruluşlardan gelen taleplere de imkanlar dahilinde hizmet veren Belediye Spor Kompleksi, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Sitesi’nde bulunan kimsesiz çocuklara da haftanın 6 günü spor yapma imkanı sunarak sosyalleşmelerine olanak sağlıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.