5 Ayda 55 bin tona yakın çöp toplandı

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, kent merkezinde temizlik çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü söyledi.

Yaşam Yayın: 02 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 02.09.2019 14:21:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, kent merkezinde temizlik çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü söyledi. Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün, kent merkezindeki tüm mahallelerde en ücra köşelere kadar yapılan çalışmaları kamuoyuyla paylaşan Eş Başkanlar, günlük yaklaşık 365 ton çöp toplama kapasiteli Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün, yaklaşık 5 aylık zaman dilimi içerisinde 54 bin 750 ton çöp topladığını duyurdu. Günlük toplanan gübre miktarının 30 tonu aştığını ifade eden Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri ise, son 5 aylık zaman dilimi içerisinde temizlenen gübre miktarının 4 bin 500 tona ulaştığını kaydettiler. Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz: “Tüm araçlarımız tam kapasite ile çalışıyor. Bununla da günlük 2 bin 700 kilometre yol süpürülüyor. Yaklaşık 5 aylık zaman dilimi içerisinde 405 bin kilometre yol süpürüldü” dediler. Süpürge ekibimizin kentin değişik noktalarında yaptığı temizlik çalışmalarıyla günlük 64 kilometre yol süpürüldüğünü belirten Eş Başkanlar, yaklaşık 5 aylık zaman dilimi içerisinde 9 bin 600 kilometrelik yol süpürüldüğünü bunun da büyük bir başarı olduğunu dillendirdi. Batman Belediye Eş Başkanları ayrıca, Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin günlük 10 ton molozu kaldırarak bertaraf ettiğini, 5 aylık zaman dilimi içerisinde bunun da 1500 tonu ulaştığını sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.