4 Dönümlük projede yeşil alan ve otopark bir arada

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Belediyesi Hizmet Binası arkasında bulunan ve Belediye tarafından kamulaştırılan arazide incelemeler gerçekleştirdi.

Yaşam Yayın: 01 Kasım 2018 - Perşembe - Güncelleme: 01.11.2018 15:49:09
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
Google News

 İncelemelerde Başkan Vekili Aksoy’a, Belediye Başkan Yardımcıları Doç. Dr. H. Murat Şahin, Sabri Aydın ve teknik birim müdürleri de eşlik etti. Aksoy; yıkım işlemi tamamlanan mevcut 4 dönümlük araziye yönelik hazırlanan proje kapsamında oluşturulacak düzenlemeler içinde hem yeşil alanlara,  hem de otopark alanlarına yer verileceğini açıkladı.  Proje ile Milli Egemenlik ve Cumhuriyet Caddesinde araçların gelişi güzel park etmelerinin yarattığı görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması ve bunun yarattığı trafik sıkışıklığının sona erdirilmesi planlanıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.