4-6 Yaş çocuklar için 15 Kur’an kursu hizmet verecek

Batman İl Müftülüğü tarafından kent merkezinde müftülük bünyesinde 4 ile 6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik 15 Kur’an kursu hizmete açacak.

Eğitim Yayın: 01 Temmuz 2018 - Pazar - Güncelleme: 01.07.2018 11:18:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

​Batman İl Müftülüğü tarafından kent merkezinde müftülük bünyesinde 4 ile 6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik 15 Kur’an kursu hizmete açacak. Batman’da ilk olarak 2016 yılında Müftülük binasında bulunan Aygün Kur’an Kursu bünyesinde 4-6 yaş arası çocuklar için Kur’an kursu açıldı. Yoğun talep olmasıyla Belde Mahallesinde bir, Gültepe Mahallesinde 3, Cudi Mahallesinde bir, Seyitler Mahallesinde 2, Memur-Sen TOKİ’de bir ve yeni açılacak Kur’an kurslarıyla beraber Batman’da 15 merkezde çocuklara eğitim verilecek. İçerisinde oyun sahası, ders ve dinlenme odasının bulunduğu çocuklara yönelik Kur’an kursları önemine değinen İl Müftüsü Turgut Erhan, hiçbir ebeveynin çocuklarına güzel ahlaktan daha üstün meziyet kazandıramayacağını söyledi. Erhan, “Geleceğimiz ümidimiz olan evlatlarımızı en güzel şekilde yetiştirmek biz büyülerin temel vazife ve görevleridir. Bir anne ve babanın evladını en güzel şekilde yetiştirmesi onun üzerinde bir borçtur. Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak ve en güzel şekilde yetiştirmek için çaba ve gayret sarf etmek gerekiyor. Bu görev eğitimcilerin en önemli vazifesidir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.