392 Kişiyi mağdur ettiler

Batman Merkez Pazaryeri Mahallesi 1720 ile 1711 sokağın kesiştiği noktada bulunan trafo kabinine giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, pano ile 1000 Kwa’lık trafo arasındaki kabloyu çaldı.

Yaşam Yayın: 06 Mayıs 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 06.05.2020 19:03:01
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Batman Merkez Pazaryeri Mahallesi 1720 ile 1711 sokağın kesiştiği noktada bulunan trafo kabinine giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, pano ile 1000 Kwa’lık trafo arasındaki kabloyu çaldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin tutanak tutmasından sonra arıza ekipleri bağlantı kablolarını yeniden bağlayarak mahalleye enerji akışını yeniden sağladı. Hırsızlık olayı nedeniyle hasta vatandaşların da aralarında bulunduğu yaklaşık 392 kişi 4 saat mağdur oldu. Ayrıca Beşiri ilçesine bağlı Danalı köyü içme suyu trafo direğine gece geç saatlerde çıkan ve trafonun bağlantılarını kopardıktan sonra direkten aşağı deviren kişi veya kişiler, trafo bağlantı kabloları ve trafo içindeki sargıları alarak sırra kadem bastı. Jandarma, olayla ilgili tahkikat başlattı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.