228 İşyeri denetlendi

Batman’da “Kayıt Dışı Ekonomi ile Mücadele” kapsamında Ağustos-Eylül ve Ekim döneminde yürütülen çalışmalar Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.

Yaşam Yayın: 03 Kasım 2019 - Pazar - Güncelleme: 03.11.2019 17:15:36
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Batman’da “Kayıt Dışı Ekonomi ile Mücadele” kapsamında Ağustos-Eylül ve Ekim döneminde yürütülen çalışmalar Vali Hulusi Şahin başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi. Kent genelinde kamu kurumların işbirliği ile yapılan denetimlere ilişkin bilgi veren İl Defterdarı Ali Osman Bilgili, Ağustos-Eylül ve Ekim dönemine ait üç aylık süreçte 228 işyeri denetlendiğini ve bu işyerlerinden 19 iş yerinin kayıt dışı olduğunu belirtti. Denetimler sırasında16 işyeri sahibinin müracaatları alınarak vergi ve SGK kayıtlarının anında yapıldığını, kayıt tescil belgeleri olmayan iş yerlerine ise gerekli uyarıların yapıldığını, kendilerine tanınan süre içerisinde vergi ve diğer kayıtlarını yapmayan iş yerlerine gerekli cezai işlemin uygulanacağını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.