21 Bin ton gübre bertaraf edildi

Günlük rutin temizlik çalışmalarını yürüten Batman Belediyesi ekipleri, besicilikle uğraşan vatandaşların hayvan gübrelerini de toplayıp bertaraf ederek çevre kirliliğinin önüne geçiyor.

Yaşam Yayın: 05 Aralık 2019 - Perşembe - Güncelleme: 05.12.2019 20:31:46
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Günlük rutin temizlik çalışmalarını yürüten Batman Belediyesi ekipleri, besicilikle uğraşan vatandaşların hayvan gübrelerini de toplayıp bertaraf ederek çevre kirliliğinin önüne geçiyor. Günlük 100 ton civarında hayvansal gübre toplayan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, son 7 aylık zaman içerisinde 21 bin tonun üzerinde hayvan gübresini toplayarak bertaraf etti. Batman’ın değişik semtlerinde besicilik işleriyle uğraşan vatandaşların dilek, talep ve şikâyetlerini değerlendiren ekiplerimiz hayvansal gübreleri toplayarak kent merkezi dışında bulunan sahalara boşaltıyor. Batman Belediyesi, Alo 153 Beyaz Masa hattına yapılan dilek, talep ve şikâyetleri anında değerlendiren ekipler, Batman kent merkezinde bulunan 45 mahallede bir yandan temizlik işlemlerini gerçekleştirirken, 7 aylık zaman dilimi içerisinde de 21 bin tonun üzerinde gübre atığını toplayarak bertaraf etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.