2020 Yılının ilk koordinasyon toplantısı yapıldı

Yeni yılın 1. dönem ilk koordinasyon kurulu toplantısı Batman Valisi Hulusi Şahin Başkanlığında yapıldı.

Yaşam Yayın: 16 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 16.01.2020 19:48:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Valiliği Konferans salonunda yapılan ve Devlet Kurumları Bölge Müdürleri ile il yöneticilerinin katıldığı toplantı yaklaşık iki saat sürdü.  Vali Şahin, Yeni yılın ve ilk dönem toplantının Batman ve Ülkemize hayırlı olması dileğinin ardından yatırımcı kuruluşlar ve yöneticilere 2020 yılı hakkında yatırım programları ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 Batman Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Hedekoğlu, '' Batman Belediyesinin 10 adet ikisinin körüklü otobüs alım işinin olduğunu ve bedelinin  Devlet Malzeme Ofisi hesabına yatırıldığını, en yoğun hatlardan üniversite yoluna  araç tahsisinin yapılacağını, şehir merkezinde bir çok yerel pazar projesini tamamladıklarını, kentin en büyük sorunlarından imar planlarının üzerinde çalıştıklarını ve bu uygulamaya büyük destek sağlayan Vali Şahin'in de katkılarından dolayı teşekkür ederek şehrin tıkanan bölgelerinden imar planı üzerinde çalışmalarımız devam etmekte dedi. DSİ. 16. Bölge Müdürü Ali Naci Köksal Batman ili ile yatırımlar hakkında bilgi verdi. Bölge Müdürü Köksal, '' Ilısı Barajının Türkiye'de ikinci büyük baraj olduğunu belirterek, enerji üretimine geçmek için sadece  suyun yükselmesine 10 metremiz kaldı. Günlük olarak 50 cm su seviyesi yükselmekte. Mart ayında enerji üretimi başlayacak. Bir çok tarihi eserimizi hasarsız bir şekilde yeni yaşam alanına taşıdık dedi. Karayolları 9. Bölge Müdürü Ökkeş Ceylan ise Siirt çevre yolunda yaşanan kazaların insani hatalardan kaynakladığını belirterek son dönemde yola konulan radardan dolayı sürücülerin daha kontrollü araç sürdüklerini ve kazaların artık yaşanmadığını belirterek buna rağmen çevre yoluna 2 adet üst geçit yapımının yatırım programına alındığını belirtti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.