2019 Yılı KÖYDES toplantısı yapıldı

2019 Yılı Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) Tahsisat Komisyonu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 12 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 12.05.2019 14:29:01
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

2019 Yılı Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) Tahsisat Komisyonu Toplantısı,  Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.  İl Özel İdaresi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Şahin’in yanı sıra İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri,  İl Tarım ve Orman Müdürü, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili, İl Sağlık Müdürü ve İl Özel İdaresi'nin ilgili birim müdürleri katıldı. Toplantıda; 2019 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu gereğince;  Batman için tahsis edilen KÖYDES ödeneğinin ilçeler bazında yol, ulaşım hizmetleri ile köy içme suyu alanlarında ihtiyaçların tespiti ve planlaması yapıldı.  Toplantı,  yürütülecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.