2 Bin 640 aileye ramazan paketi yardımı

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan gıda kolisinin dağıtımı devam ediyor.

Gündem Yayın: 26 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 26.05.2019 14:38:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan gıda kolisinin dağıtımı devam ediyor. Batman’ın farklı mahallelerinde daha önce tespit edilen 2 bin 640 ailenin yaklaşık bir aylık mutfak ihtiyacını karşılayacak olan gıda kolilerinin dağıtımı devam ediyor. Gıda kolilerinin dağıtımını Belediye Meclis üyeleri ile başlatan Eş Başkanlar Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz amaçlarının imkânlar ölçüsünde ihtiyaç sahiplerine el uzatıp yardım etmek olduğunu vurguladılar. Belediye Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından dağıtılacak olan yardım kolilerinde 12 kalemden oluşan gıda maddeleri bulunuyor. Tespit edilen 2 bin 640 ailenin yaklaşık bir aylık mutfak ihtiyacını karşılayacak olan gıda kolilerinin Kadir Gecesine kadar ailelere ulaştırılması hedefleniyor. Kolilerin taşınmasına bizzat yardım eden Eş Başkanlar ve Meclis Üyeleri, mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolilerinin dağıtılmasını uygun gördüklerini ifade ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.