1955 Batman Belediyespor’dan Petrolspor’a ziyaret

2021-2022 Sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan 1955 Batman Belediyespor kulübünün temsilcileri, Petrolspor yönetimini TPAO tesislerinde ziyaret etti.

Yayın: 16 Ekim 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 16.10.2021 08:37:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı Burak Eren’in önderliğinde, Teknik Direktör Faris Ergün, Sportif Direktör Yunus Kanağı da hazır bulundu. Batman Petrolspor kulübünden ise Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş ve Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel  katıldı. Yeni sezon öncesi her iki taraf, karşılıklı fikir alışverişinde bulunurken, 1955 Batman Belediyespor’dan Kulüp Başkanı Eren, tamamı yerli, genç Batmanlı isimlerden oluşacak yeni takımda yetenekli futbolcuları üst liglere hazırlamak, gelişimlerini desteklemek, potansiyellerini arttırıp, genç yetenekleri Batman Petrolspor’a kazandırmak için yola çıktıklarını ifade etti.

 Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş ve Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel, 1955 Batman Belediyespor’un temsilcilerinin ziyaretinden duydukları memnuniyetten bahsederken, iki kardeş kulübün ortak hareket ederek Batman futboluna güç katacaklarını, 1955 Batman Belediyespor’un yeni sezonda BAL’da yerli oyuncularla, başarılı sonuçlar elde edeceklerine inandıklarını söylediler. Kulüpten yapılan açıklamada: “BAL ligi takımlarımızdan, 1955 Batman Belediyespor Kulüp Başkanı Burak Eren ve teknik heyeti, Kulüp Başkanımız Abdulvahap Akbaş ve Basın Sözcümüz Av. Orhan Güzel'in hazır bulunduğu görüşmede tesislerimizi ziyarette bulundular. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretleri için kendilerine, yönetimimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.