180 Bin metrekare kilit parke taşı döşenecek

Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 2019 yılı içerisinde Batman kent merkezi genelinde toplamda 180 bin metrekare kilitli parke taşı döşemeyi hedefliyor.

Yaşam Yayın: 21 Temmuz 2019 - Pazar - Güncelleme: 21.07.2019 18:00:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 2019 yılı içerisinde Batman kent merkezi genelinde toplamda 180 bin metrekare kilitli parke taşı döşemeyi hedefliyor. Çalışma sezonunu verimli bir şekilde değerlendiren Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı kaldırım, yapım ve onarım ekibi, mahalle sakinleri ve muhtarlarından gelen talepleri değerlendiriyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı kaldırım yapım, onarım birim ekipleri, Hilal Mahallesinden başladığı yol ve kaldırımların kilit parke taşı döşeme işlerini, Batman’ın en eski mahallelerinden biri olan Yeşiltepe Mahallesi 2304 sokakta sürdürüyor. Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, kilit parke taşı döşeme çalışmalarının kentin tamamına yayacaklarını ifade ederek, yeni açılan, hiç çalışma yapılmayan sokakların kaldırımları ile kilit parke taşıyla döşeneceğini ve bu çalışmalarla sokakların tozdan çamurdan arındırılarak daha rahat bir ortam hedeflediklerini ifade etti. Halkın beklentilerine imkânlar nispetinde yanıt verildiğini kaydeden Eş Başkanlar, “Yeşiltepe Mahallemizde kilitli parke döşeme çalışmalarına başladık. Başka bir ekibimiz de Yeşiltepe Mahallesi 2303. sokakta söküm işlemi yapıyor. Çalışmalar, 1 serim ekibi ve 1 yama ekibi ile sürdürülüyor. Yeşiltepe Mahallesi’nin tamamına toplamda 8 bin metrekarelik kilit parke taşı döşenecek” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.