18. Uyuşturucu ile Mücadele toplantısı yapıldı

Batman’da 18. Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurulu Toplantısı Vali Vekili Serap Özmen Çetin başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Asayiş Yayın: 15 Ekim 2017 - Pazar - Güncelleme: 15.10.2017 20:43:32
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Toplantıya;  Belediye Başkan Yardımcısı, Cumhuriyet Savcısı, kamu kurum yöneticileri, STK temsilcileri ile kurul üyeleri katıldı.Vali Vekili Serap Özmen Çetin’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı; İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Yahya Yetiz’in yürütülen çalışmalara ilişkin Kurula yaptığı sunumun ardından, tespit edilen sorunlar ile bunlara ilişkin görüş ve öneriler değerlendirildi. Konuşmasında  uyuşturucu ile mücadelede tüm kurumların işbirliği içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Vali Vekili Özmen Çetin, vatandaşların ve kamu kurumlarının uyuşturucuyla mücadeleye ortak olmaları ve STK’ların da bu konuda aktif rol almaları gerektiğini belirterek, çocuklarımızın ve gençlerimizi zararlı alışkanlıkları edinmemeleri için uyuşturucu kullanımı ile kararlı bir şekilde mücadeleye devam edileceğini ifade etti. Yapılan sunumun ardından toplantı, önümüzdeki dönem yapılacak çalışmaların görüşülmesiyle sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.