171 Bin Öğrenci karne heyecanı yaşadı

Eğitim Yayın: 20 Ocak 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 20.01.2018 09:25:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’da 2017-2018 eğitim-öğretim yılı birinci dönem karne dağıtım töreni Vali Vekili Serap Özmen Çetin’in katılımıyla Kültür Mahallesi Batman Cahit Zarifoğlu İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Düzenlenen karne dağıtım törenine; Vali Vekili Özmen Çetin’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, il milli eğitim müdür yardımcıları ve çok sayıda veli katıldı. Minik öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali Vekili Özmen Çetin, öğrencilere karne vererek, kendilerini tebrik etti.

OKULUN EN ÇOK KİTAP OKUYAN ÖĞRENCİSİNE ÖDÜL

“Batman Her Yerden Okuyor” kitap okuma kampanyası kapsamında en çok kitap okuyan öğrenciye bisiklet hediye eden Vali Vekili Özmen Çetin, öğrencilerle bir süre kitap okuyarak, öğrencilere kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Karne dağıtım törenin ardından okulun öğretmenleriyle bir araya gelen Vali Vekili Özmen Çetin, kendileriyle bir süre sohbet ederek, eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve kendilerine kitap hediye etti. Düzenlenen karne günü etkinlikleriyle ilimizde yaklaşık 171 bin öğrenci ve 9 bin öğretmen 15 günlük sömestr tatiline girdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.