17 YAŞINDAYIZ

8 Mart 2004 tarihinde gazetemiz sahibi Nedim Arslan tarafından yayına başlayan Petrol Gazetesi 16. yayın yılını tamamlayarak 17. yayın yılına girdi.

Gündem Yayın: 08 Mart 2020 - Pazar - Güncelleme: 08.03.2020 14:25:59
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

8 Mart 2004 tarihinde gazetemiz sahibi Nedim Arslan tarafından yayına başlayan Petrol Gazetesi 16. yayın yılını tamamlayarak 17. yayın yılına girdi. 2004 yılında ofset tekniği ve günlük olarak yayın  yapan Petrol Gazetesi Batman'daki yayınının yanı sıra internet haberciliğini de sürdürüyor. Yayın hayatına başladığı günden basın meslek ilkelerine bağlı kaldıklarını, kentin gelişimi ve sorunları için halk ile yetkililer arasında köprü olduklarını belirten Arslan, ülke geneli, bölge ve Batman'da gazeteciliğinin de bir çok sorununun olduğunu söyledi. Basın kuruluşlarının kendi kaynak ve imkanları ile abonelerinin desteğiyle ayakta kaldığını ve sürecin kötüye gittiğini belirten Arslan, 17. yıla girmenin sevinciyle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Petrol Gazetesinin  kurulmasının da anlamlı bir gün olduğunu ifade ederek; "Yayın hayatımızda bizlerle beraber olan okur ve dostlarımıza teşekkür ederim" dedi.

PETROL KUTLANIYOR

17. Yayın yılına giren Batman Petrol Gazetesi, yönetici ve idareciler tarafından da kutlanıyor. Gazetemizin kuruluş yılı münasebetiyle il yöneticileri tarafından gazetemize kutlama mesajları gönderildi. Batman Valisi Hulusi Şahin, 17. yayın yılına giren Batman Petrol'ü kutladı. Vali Hulusi Şahin, Gazetemiz Sahibi Nedim Arslan nezdinde tüm çalışanları kutlayarak; "Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim" dedi.

 

Batman Belediye Eş Başkanı Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz da kutlama mesajında; "8 Mart 2004 tarihinde yayım hayatına merhaba diyen Batman Petrol Gazetesi, Batman basın camiasına renk katmış ve günümüze kadar sürdürmüş olduğu yayım politikası ile hak ettiği konuma gelmiştir. Yayımladığı yorum ve haberlerle kentimizin gelişmesine katkı sunan, halkımızın dilek ve taleplerini dile getiren ve vatandaşlarımızın temel hakkı olan haber alma hakkının sunumunda üzerine düşen sorumluluğu 16 yıldır aralıksız yerine getirmiştir. Şahsınızda bu başarılı çalışmalara katkı sunan bütün ekibinizi ve gazetenizin yıldönümünü kutlar, çalışmalarınızda başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.