'16 Yıllık hasreti bitirmek istiyoruz'

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ve ilkyarıyı lider kapatan Batman Petrolspor'da ikinci yarı hazırlıkları devam ediyor.

Yayın: 29 Aralık 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 29.12.2021 14:29:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gazetemizi ziyaret eden Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Orhan Güzel, “Batmanlılara 16 yıl aradan sonra şampiyonluğu armağan etmek istiyoruz” dedi. Kırmızı-Beyazlılar, İstanbul Arnavutköy Belediyespor'u deplasmanda 2-0 yenerek ilk yarıyı lider olarak kapatan ve ardından Antalya Trendy Otelinde kampa girdi. Kırmızı-Beyazlıların ligin ikinci yarısına kadar çalışmalarını tamamlayacaklarını belirten Basın Sözcüsü Orhan Güzel, ''Esenler Erokspor'dan Enes Bayındır'ı renklerimize dahil ettik. Yeni transferlerle ilgili çalışmalarımız dahilinde 3 veya 4 noktadaki transferlerle tamamlayarak kamp bölgemizde iki hazırlık maçı yaparak ligin ikinci devresine en iyi bir şekilde başlamak istiyoruz'' dedi. Gazetemizi ziyaret eden Petrolspor Basın Sözcüsü Güzel, “Sezon başında belirlediğimiz şampiyonluk parolamızla yolumuza devam etmekteyiz. Yönetim kurulumuz ve teknik heyetimiz ile birlikte takım için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Bizlerden hiçbir desteğini esirgemeyen ve Petrolspor'un başarılı olabilmesi için tüm imkanları sağlayan başta Valimiz sayın Hulusi Şahin, Yarasalar Grubu, Darkreds Grubu, gurbetteki İstanbul ve İzmir Petrolsporlular Derneğine, Batmanlı taraftarlarımıza ve yerel basınımıza teşekkür ediyoruz. Türkiye liglerinin örnek takımlarından olan Batman Petrolspor'un hedefi uzun yıllardan beri şampiyonluk özlemi çeken Batmanlılara şampiyonluğu armağan etmektir. Ligin ilk yarısında aldığımız sonuçlarla hak ettiğimiz liderliği elden bırakmadık. İkinci yarının 17 maçından da iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.