154 Kişinin haksız yere ekmek aldığı tespit edildi

Belediye "Ücretsiz Ekmek" dağıtımı projesinde rutin olarak yapılan güncellemelerde 154 vatandaşın ekmek almaya uygun olmadığı tespit edilip ve ücretsiz ekmek kartları iptal edildi.

Yaşam Yayın: 17 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 17.09.2020 11:23:11
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Belediye "Ücretsiz Ekmek" dağıtımı projesinde rutin olarak yapılan güncellemelerde 154 vatandaşın ekmek almaya uygun olmadığı tespit edilip ve ücretsiz ekmek kartları iptal edildi. Batman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince kişiler hakkında menkul ve gayrimenkul, mal varlığı, mali durum araştırması yapılarak ekmek alan bazı kişilerin hak sahibi olamayacağı tespit edilmiştir. Ücretsiz ekmek alan bazı vatandaşların Yaz aylarında mevsimlik işçi olarak il dışına çıktıklarında ekmek kartını başkalarına verdikleri de tespit edilmiş ve bu kişiler hakkında da gerekli işlemler yapıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.