'15 Temmuz ruhu daima diri kalacak'

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla açıklama yapan TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Kamil Biçici, 15 Temmuz ruhunun daima diri kalacağını söyledi.

Yayın: 14 Temmuz 2019 - Pazar - Güncelleme: 14.07.2019 13:14:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla açıklama yapan TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Kamil Biçici, 15 Temmuz ruhunun daima diri kalacağını söyledi. 16 Temmuz 2016 sabahı Türkiye'nin, milli iradenin tüm süreçlere hakim olduğu, bugün ve gelecekte içeriden ve dışarıdan kimsenin artık Türkiye'nin geleceğine, kaderine müdahale etmeye cesaret edemeyeceği bir döneme uyandığını belirten Biçici, "16 Temmuz’dan bugüne olduğu gibi Türkiye, demokrasi adına verdiği haklı mücadelesini, vatandaşından iş dünyasına, siyasetine ve ordusuna kadar topyekun birlik içerisinde vermeye devam edecek” dedi. Açıklamanın devamında Biçici şunları söyledi: “15 Temmuz milli birlik günü vesilesiyle TÜMSİAD olarak kardeş kuruluşlarımızla birlikte dualarımızın daima fedakâr gazilerimizle beraber olduğunu belirtiyoruz. Bu destanı yazan milletimize bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, bu ruhun yaşatılması için çaba gösteren herkese teşekkür ediyoruz. 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere bütün şehitlerimize Allah Teâlâ’dan rahmet diliyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.