15 Bin 510 kişi sağlık hizmetinden yararlandı

Batman Belediyesi, kentte ikamet eden engelli, yaşlı ve yardıma muhtaç hastalar ile sağlık hizmetlerine erişim konusunda sorun yaşayan 15 bin 510 kişiye ücretsiz sağlık hizmeti verdi.

Yaşam Yayın: 09 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 09.01.2020 16:37:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediyesi, kentte ikamet eden engelli, yaşlı ve yardıma muhtaç hastalar ile sağlık hizmetlerine erişim konusunda sorun yaşayan 15 bin 510 kişiye ücretsiz sağlık hizmeti verdi. Batman Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, genel poliklinik, diş polikliniği, diyet ve beslenme polikliniği, acil müşahede, ambulans hasta nakli ve laboratuvar alanlarında 2019 yılında yaptığı çalışmaları kamuoyuna açıkladı. Genel poliklinik, diş polikliniği, diyet ve beslenme polikliniği, acil müşahede, ambulansla hasta nakli ve laboratuvar alanlarında 15 bin 510 kişiye ücretsiz sağlık hizmeti sunan Batman Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, ayrıca hastalara ilaç desteğinde de bulunarak tedavilerini gerçekleştirdi. Batman Belediyesinin; alt yapı, üst yapı, yol, kaldırım, yeşillendirme, hayvan bakım evi, kültür ve sanat hizmetleri dışında sağlık hizmeti de sunduğunu aktaran Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz: “Batman Belediyesi çalışanları başta olmak üzere sağlık merkezimize başvuran, engelli, yaşlı, sağlık hizmetlerine erişim konusunda sorun yaşayan halkımıza ücretsiz tedavi olanağı ve ilaç desteğinde bulunuyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.