14 Yıl kesinleşmiş cezası olan şahıs yakalandı

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından aranması olan şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Asayiş Yayın: 10 Mart 2020 - Salı - Güncelleme: 10.03.2020 16:10:19
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından aranması olan şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi. Konu ile ilgili Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Asayiş Şube Müdürlüğü’nün 8 Mart 2020 tarihinde yapmış olduğu çalışmalar neticesinde; “nitelikli yağma” suçundan  “bilişim sistemlerinin kullanılması suretiyle hırsızlık” suçundan aranma kaydının olduğu tespit edilen ve toplam 14 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.T isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahıs İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edilmiştir” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.