120 Sporcuya siyah kuşak

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Taekwondo Federasyonu ve İl Temsilciliği tarafından Batman’da yapılan siyah kuşak sınavına 120 sporcu katılım sağladı.

Yayın: 29 Aralık 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 29.12.2018 15:12:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

2018-2019 yılı Taekwondo Federasyonunun faaliyet programındaki siyah kuşak sınavı Çok Amaçlı Spor salonunda 39 bayan ve 81 erkek sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Siyah kuşak sınavında, bölge illerinden gelen antrenörler, temsilciler ve ilimizdeki taekwondo antrenörleri hazır bulundu.

“HEDEFİMİZE ULAŞIYORUZ”

Taekwondo Batman İl Temsilcisi Habip Çelik; “Federasyonumuz ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüyle koordineli bir şekilde yaptığımız siyah kuşak sınavına beklediğimiz katılım oldu. Sınav 1. Dan, 2. Dan ve 3. Dan şeklinde yapıldı. Katılım sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Çelik, ayrıca Doğu ve Güneydoğu bölge illeri arasında en çok katılımın Batman’dan olduğunu da sözlerine ekledi.

SALON SPORLARINA İLGİ ARTTI

Salon sporlarına ilginin her geçen gün arttığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, alt yapıya ve tüm branşlara verdikleri önemin semeresini vermeye başladığını söyledi. İl Müdürü Eren; “Taekwondo branşının hak ettiği konuma gelmesi için il temsilcimiz ve antrenörlerimizle koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onun için alt yapı olmazsa olmaz, hedefimizden dolayı kız ve erkek sporcuların sayısında artış olmaya başladı. Son olarak açtığımız taekwondo siyah kuşak sınavına 3 kategoride 120 kız ve erkek sporcu katılım sağladı” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.