112 Acil Çağrı Merkezi hizmet binası tamamlanıyor

Vali Hulusi Şahin, projesi ve ihalesi İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve ödeneği İçişleri Bakanlığı’nca temin edilen ve inşaat çalışmaları tamamlama aşamasında olan 112 Acil Çağrı Merkezi hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Yaşam Yayın: 01 Ağustos 2019 - Perşembe - Güncelleme: 01.08.2019 12:53:28
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin,  projesi ve ihalesi İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve ödeneği İçişleri Bakanlığı’nca temin edilen ve inşaat çalışmaları tamamlama aşamasında olan 112 Acil Çağrı Merkezi hizmet binasında incelemelerde bulundu. 112 Acil, 110 İtfaiye, 155 Polis, 156 Jandarma, 122 AFAD ve 177 Orman Yangın ihbar hattı gibi  tüm çağrı merkezlerinin tek noktada yürütülmesine olanak sağlayacak olan 112 Acil Çağrı Merkezi Hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali Şahin, yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İncelemeler sırasında, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Feyaz Tunç ve müteahhit firma yetkilileri hazır bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.