100 Metrelik bayrakla yürüdüler

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hain 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişiminde olduğu gibi, 3. yılında da binlerce genç eşliğinde 100 metrelik bayrakla yürüdü.

Yaşam Yayın: 16 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 16.07.2019 14:12:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hain 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişiminde olduğu gibi, 3. yılında da binlerce genç eşliğinde 100 metrelik bayrakla yürüdü. Batman Park AVM’den Valilik önüne kadar binlerce genç ve 100 metre uzunluğundaki bayrakla yürüyen gençler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle alanları inletti. İl Müdürü Halil Eren’in en önde yürüdüğü anma etkinliklerinde, gençler geç saatlere kadar meydanlardaki etkinliklere katılım sağladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “Her türlü hain darbe girişimlerini gençlerimizle ve halkımızla geri püskürttük. 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmayacak ve unutturmayacağız. Gençlerimizle birlikte bu vatan toprakları için kanımızın son damlasına kadar mücadele etmekten geri kalmayacağız. Özellikle gençlerimizin anma etkinliklerine büyük ilgi göstermesi ise bizleri son derece mutlu etti” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.