‘100 Bin imzayı toplayacak kaygımız kalmadı’

Onur Hareketi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Yaşar Aydın Batman'daydı.10 yıldan bu yana Batman, Diyarbakır, Siirt, Mardin, Van ve Türkiye'nin bütün bölgelerini adım adım gezdiğini belirten Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, “Topumun bütün aydın insanlarıyla buluşmaya devam ediyoruz.

Gündem Yayın: 06 Aralık 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 06.12.2021 16:51:50
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Onur Hareketi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Yaşar Aydın Batman'daydı.10 yıldan bu yana Batman, Diyarbakır, Siirt, Mardin, Van ve Türkiye'nin bütün bölgelerini adım adım gezdiğini belirten Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, “Topumun bütün aydın insanlarıyla buluşmaya devam ediyoruz. Bizim artık 100 bin imzayı toplayacak bir kaygımız kalmamıştır” dedi. Yaklaşık olarak bir haftadan beri yeniden Güneydoğu illerindeki ziyaretlerine çıktığını belirten Aydın, ''Adıyaman'dan Şırnak iline kadar STK, kanaat önderleri ve aydın insanlarla buluşmalarımız devam etmekte. Gittiğimiz tüm il ve beldelere imkanlarımızla ulaşıyoruz. Ankara'daki mitinglerimizi coşkulu kalabalıklarla geride bıraktık. Bundan böyle Türkiye'nin dört bir yanında mitinglerimiz olacak. Hedefimize tamamen ulaşmış durumdayız. Artık 100 bin imza toplama kaygımız kalmamıştır'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.