“10 Binin üzerinde oy bekliyorduk”

İYİ Parti Batman Milletvekili adayı Kısmet Çelik, emeklerinin karşılığını alamadıklarını söyledi.

Siyaset Yayın: 28 Haziran 2018 - Perşembe - Güncelleme: 28.06.2018 13:49:58
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

 Aldıkları 3 bin 500 oyun yetersiz olduğunun altını çizen Çelik, kendilerine oy verip destekleyen, seçim çalışmalarına maddi ve manevi olarak katılım sağlayan tüm seçmenlerine teşekkür etti.  2 aylık seçim çalışmalarının ardından emeklerinin karşılığını alamadıklarını belirten İYİ Parti Batman Milletvekili adayı Kısmet Çelik; “Batman’da 10 binin üzerinde oy bekliyorduk. Ancak siyasetin çok kirli olduğunu içine girince öğrendik. Her şeye rağmen kimseye kırgın değiliz. Beklentimizin altında oy almamız moralimizi bozdu. Batman’da en iyi seçim çalışmasını kısıtlı imkânlara rağmen yapan tek partiydik. Bize karşı gösterilen ilgi ve alaka sandığa yansımadı” diye konuştu. 

“1305 OYUMUZ, GEÇİRSİZ SAYILDI”

İYİ Parti Batman Milletvekili adayı Kısmet Çelik, 1305 oylarının bir şekilde geçersiz veya birileri tarafından yok edildiğini belirtti. Çelik, “Millet ittifakına verilen yüzlerce oy geçersiz sayılmış. Sandık başkanları ön yargılı ve yetersizdi. Sandık müşahitlerimiz birçok sandıkta usulsüzlük tespit etmesine rağmen gerekli müdahaleler yapılmadı. Merkez, ilçe, belde ve köylerde yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunda 1305 oyumuzun kayıtlara geçmediğini tespit ettik. Bu sayının daha fazla olduğunu düşünüyoruz. Emeğimizi çalanları Allah’a havale ediyoruz. Bu yarışta 3 aylık siyasetçi olmamıza rağmen 50 yıllık siyasetçilerle yarıştık. 24 Haziran seçimlerinde dersimizi aldık. Eksiklerimizi, projelerimizi, çalışmalarımızı bir kez daha gözden geçirip var olduğumuzu herkesin bilmesini isterim” dedi. 

“GÜÇLÜ BİR YÖNETİM KURACAĞIZ”

Kısa zaman içinde partinin yönetimine girmek ve aday olmak isteyen yüzlerce başvurunun olduğunu belirten İYİ Parti Batman Milletvekili adayı Kısmet Çelik, güçlü bir teşkilatla geri döneceklerini söyledi. Çelik, “Mevcut yöneticilerimizden yetersiz ve başarısız olan arkadaşlarımızla yollarımızı ayıracağız. İl Başkanlığı, Merkez ilçe, 5 ilçemiz, beldelerimiz, köylerimiz, mahalle ve tüm alanlarda güçlü bir teşkilatlanma kuracağız. Bunu yaparken bize canı gönülden bağlı olacaklarla yolumuza devam edeceğiz. İYİ Parti geleceğin iktidar partisidir. Batman küllerinden doğacaktır” dedi.  Çelik, ayrıca Batman’ın haklarını savunacaklarını ve takipçisi olacaklarını da sözlerine ekledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.