‘1. Batman Tanıtım Günleri’ toplantısı yapıldı

Valimiz Hulusi Şahin başkanlığında 5-8 Aralık 2019 tarihleri arasında Valiliğin himayelerinde kamu kurum ve kuruluşların işbirliği ile İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek olan “1. Batman Tanıtım Günleri” ön hazırlık toplantısı geçekleştirildi.

Gündem Yayın: 06 Kasım 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 06.11.2019 17:00:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Valimiz Hulusi Şahin başkanlığında 5-8 Aralık 2019 tarihleri arasında Valiliğin himayelerinde kamu kurum ve kuruluşların işbirliği ile İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek olan “1. Batman Tanıtım Günleri” ön hazırlık toplantısı geçekleştirildi.  Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya; İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı, İl Özel İdare Genel Sekreteri, DSİ Ilısu Barajı 16. Bölge Müdürü, kamu kurum yöneticileri, Oda Başkanları, iş adamları ve esnaflar katıldı. Tanıtım günleriyle ilgili yapılacak ön hazırlık çalışmaların görüşüldüğü toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Şahin,  Batman’ın tarihi dokusu, doğası ve kültürel zenginliği ile bölgenin en önemli şehirlerinden biri olduğunu belirterek, “Bu tanıtım günleriyle, Batman’ın huzurlu, güvenli modern ve büyük bir şehir olduğunu herkese duyuralım. Tanıtım günlerimizin amacına ulaşabilmesi için kamu kurumlarımız ve tüm paydaşlarımızın el birliği ile çalışması gerekiyor. Bu vesile ile 5-8 Aralık 2019 tarihleri arasında, İstanbul’da yaşayan herkesi, bu tanıtım etkinliğimize davet ediyorum ” dedi. Öte yandan konuşmaların ardında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenecek tanıtım günlerinde yapılacak çalışmalara ilişkin bilgilendirme sunumu yapıldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.