1 Yılını doldurmadan şemsiyeler yerle bir oldu

Geçtiğimiz yıl Meydan Mahallesi 1106 sokaktaki 325 metrekare uzunluğundaki alan trafiğe kapatılarak bin 800 adet led ışıklı şemsiyelerle düzenlenmişti.

Gündem Yayın: 02 Şubat 2020 - Pazar - Güncelleme: 02.02.2020 13:24:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçtiğimiz yıl Meydan Mahallesi 1106 sokaktaki 325 metrekare uzunluğundaki alan trafiğe kapatılarak  bin 800 adet led ışıklı şemsiyelerle düzenlenmişti.

“HARCANAN PARALARA YAZIK”

Meydan mahallesi 1106 sokak esnafının talebi üzerine düzenlenen Şemsiyeli Sokak 10 cm'lik karı bile kaldıramadı. Aradan bir yıl geçmeden led ışıklı şemsiyeler  kar yağışının ardından çöp oldu. Cuma akşamı saat 22.00 sıralarında yağan kar yağışını taşıyamayan şemsiyeler çöktü. Sabah saatlerinde iş makineleriyle sokağa gelen Belediye ekipleri, dökülen şemsiyeleri toplayarak çöpe attı. Geçtiğimiz yıl trafiğe kapatılarak düzenlenen ve adının ''Hasankeyf' Sokağı” olarak belirlenen Şemsiyeli Sokak kısa bir süre sonra döküldü.

Geçtiğimiz günlerde de dile getirdiğimiz haberimizde ''Şemsiyeler dökülüyor'' haberinin ardından hafta sonu yaşanan kar yağışının ardından sokaktaki tüm şemsiyeler dökülerek çöp oldu. Antalya ve Bodrum’da benzeri olan sokaklarda kaliteli malzeme ve brandalı sistemle şemsiyeler yıllarca doğa şartlarında kalabilirken Batman'daki kalitesiz ve denetim yapılmaksızın teslim alınan şemsiyeler kısa sürede dökülerek çöp oldu. Sokak esnaflarından bir grup; ''Belediye bu işi yaptırırken defalarca kendilerini uyararak bu şemsiyelerin kalitesiz olduğunu, güneş ve yağışa dayanıklı malzeme olmadığını belirtmiştik. İş denetlenmeden teslim alındı. Aylarca işimiz aksatıldı, ardından binlerce TL masraf yapıldı. Harcanan paralara yazık'' dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.