1 Ayda 7 bin 252 kilogram atık toplandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde gerçekleştirilen Sıfır Atık Projesi, kapsamında Batman’da Ocak ayında 7 bin 252 kilogram atık toplandı.

Yaşam Yayın: 09 Şubat 2020 - Pazar - Güncelleme: 09.02.2020 13:02:42
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde gerçekleştirilen Sıfır Atık Projesi, kapsamında Batman’da Ocak ayında 7 bin 252 kilogram atık toplandı. Batman Valiliği’nden yapılan açıklamada; “2020 yılı Ocak ayı itibariyle Sıfır Atık Projesi kapsamında; envanter oluşturmak, istatistik yayınlamak, kazanımları hesaplamak, uygulamaları daha kolay izlemek, bilgi ve belgelendirme altyapısını oluşturmak amacıyla Sıfır Atık Bilgi Sistemi kurulmuştur. Bu sistemle birlikte sıfır atık projesine dahil olan kurum ve kuruluşlar atık beyanlarını ve sıfır atık projesi ile ilgili tüm işlemleri online olarak yapacaklardır. Sıfır Atık Bilgi Sistemine 295 kurum ve kuruluş dahil edilmiş olup bu tarih itibariyle Ocak ayı için beyan edilen atık miktarı 7 bin 252 kg. geri dönüşümü mümkün olan atık toplanıp lisanslı firmalara teslim edildiği görülmüştür” ifadelerine yer verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.