Bilişim teknolojileri öğretmenleri toplantısı gerçekleşti

Bilişim teknolojileri öğretmenleri toplantısı gerçekleşti

Eğitim Yayın: 12 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 12.12.2023 20:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 "Bilişim Teknolojileri Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı" İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN başkanlığında gerçekleşti. "Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı"na İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürü Ömer Çiçek, Bilişim Teknolojileri İl Koordinatörü Ömer Çiftçi ve il genelinde görev yapan bilişim teknolojileri öğretmenleri katıldı. Toplantı Bilişim Teknolojileri İl Koordinatörü Çiftçi'nin bilgi sunumu ve Tasarım Beceri Atölyeleri video film gösteriminin ve M. Önder Turan'ın Dijital Sektörde Ben de Varım projesi ile tasarım beceri atölyeleriyle ilgili bilgi sunumunun ardından İl Milli Eğitim Müdürü  Kurtaran'ın konuşmasıyla devam etti. İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, öğretmenlerden öğrencileri geleceğin teknolojisine hazırlamalarının önemine dikkat çekti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, geleceğin teknolojik gelişmelerine hazırlanan öğrencilerin yetiştirilmesinin stratejik bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Eğitimde teknoloji kullanımının giderek artan bir öneme sahip olduğunu ifade eden İl Müdürü Kurtaran, yeni neslin sadece teknolojiye hakim olmakla kalmayıp aynı zamanda temel değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirilmesinin büyük bir sorumluluk olduğunu belirtti. Gelişen teknoloji ile birlikte gençlerin, teknolojiyi etkili bir şekilde kullanmayı öğrenmelerinin yanı sıra temel değerleri de benimsemelerinin hayati bir öneme sahip olduğuna dikkat çeken İl Müdürü Kurtaran, öğretmenlere düşen bu önemli sorumluluğa vurgu yaptı. Öğrencilere sadece teknik beceriler kazandırmak değil, aynı zamanda bu becerileri etik ve değerlere uygun bir şekilde kullanmayı öğretmenin gerekliliğine değindi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.