BAKAN ÇOK, ALAN YOK

BAKAN ÇOK, ALAN YOK

Yaşam Yayın: 31 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 31.03.2024 15:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Bayrama sayılı günler kala çarşı-pazarda hareketlilikte başladı. Bayram alış verişi için çarşıya çıkan vatandaşlar yüksek fiyatlardan şikayetçi.

FİYATLAR CEP YAKIYOR

Kentin bir çok noktasında bayram hareketliliği arterken yüksek fiyatlardan dolayı vatandaşlar alış veriş yapmaktan zorlanıyor. Seçimlerin sona ermesi ve hava sıcaklığının mevsim normallerine dönmesiyle birlikte vatandaşlar bayram alış verişi için çarşı-pazar dolaşıyor. Şeker fiyatlarının kimi yerlerde 1.700 TL'ye kadar çıktığı görülürken uçuk fiyatlar karşısında çoğu vatandaş şaşkınlığını gizleyemedi. Fiyatların yüksek oluşundan esnaflarda dertli. Satış yapamadıklarını belirten esnaflar, ''Fiyatlar geçen seneye oranla 2 hatta 3 kat arttı. Dışarıdaki kalabalık sizi aldatmasın. Çoğu vatandaş sadece sormakla yetiniyor. Fiyatları öğrenenler de almaktan vazgeçiyor. Biz esnaflar olarak umudumuzu bayramlara bağlıyoruz. Ancak öyle görülüyor ki bu bayram hayal kırıklığı yaşayacağız. Umudumuz son günlerde'' dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.